Heimförin

tofler2

*  ‘Heimför’ is a female noun which means «journey/trip home» or «return journey/trip». 

 

På fredag skal jeg skrives ut, og returnere til… Jeg vet egentlig ikke helt til hva. Ikke så mye, kanskje. Hjem til leiligheten. Der ingen krever at jeg står opp før klokka ni hver dag, der maten ikke står klar i noen kantine, der ingen smiler og spør om jeg har sovet godt. Der er det bare meg. Få krav, få ting som forventes, lite å gjøre. Vel. Jeg har noen rutiner jeg skal prøve å holde på. Rutiner jeg merker gjør meg godt. Jeg kan ikke bare dra hjem og fortsette som før, for da tar det vel ikke lang tid før jeg havner tilbake igjen. Så her er en liten liste på hva jeg skal holde fokus på:

 1. Trene. Jeg skal fortsette å trene. Minst tre ganger i uka.
 2. Sove. Jeg trenger virkelig søvn. Jevn døgnrytme er priiiiima. (Synd det er så vanskelig å gjennomføre, spesielt når man spiller poker…)
 3. Blogge. Jeg skal legge ned litt arbeid i bloggen, og se om den kan ta seg opp litt igjen! I 2009/2010 sa jeg «Jeg skal få Norges mest leste blogg», og måtte si meg fornøyd med å være nummer to på topplista over en grei periode. Det blir et litt for hårete mål denne gangen, men… Det hadde vært gøy å i alle fall havnet på Topp100-lista. Da trenger jeg typ 900-1000 lesere hver dag. Første delmål: Topp200. Hver dag. Ish.
 4. Skrive. Jeg vilvilvil gi ut bok en gang. Seriøst. Åh, som jeg hater å innrømme sånt, for det er flaut og kleint og hei, det er jo ikke så mange (sånn alt i alt) som gir ut bok i løpet av livet sitt. Men jeg vil. Jeg vil, jeg vil, jeg vil.
 5. Ligge på gulvet, se i taket og tenke på tre ting som gjør meg glad før jeg skal legge meg hver kveld.
 6. Lese. Jeg var en skikkelig bokorm da jeg var lita, men mistet det etterhvert. I det siste har jeg lest litt bøker igjen, og det skal jeg virkelig fortsette med. Det gjør bare godt for egen skriving også, det! Win!
Del

5 Kommentarer

 1. november 9, 2016 / 18:27

  Jeg leser hver dag ?

  Du må jo tørre å drømme stort? Og du har jo klart det før, så hvorfor ikke igjen

  Jeg har trua!

 2. november 9, 2016 / 18:28

  Og forresten, de 3 tingene du tenker ut mens du ligger på gulvet, lag deg en fin bok hvor du skriver dem ned!
  Og på en dritt dag kan du bla i boka å se på de tingene ?

 3. november 9, 2016 / 19:07

  Smart, Tine! :D Det skal jeg jammen gjøre. Skal kjøpe meg en fin dagbok, så kan jeg jo skrive litt på den gamle måten også, og ikke bare via tastaturet. :)

  Og TAKK! <3 Det gjør veldig godt å høre at du har trua! Jeg MÅ da få til noe! Heia, heia!

  • november 15, 2016 / 09:34

   Ja det er vesentlig at det er en fin bok ;-)
   Det skal jo være «positiv» boka di ?

 4. november 9, 2016 / 23:04

  Lykke til. :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.