Hjælp

newhair2

Bloggen dør litt innimellom. Jeg har ikke tall på hvor mange innlegg jeg har begynt på, men slettet. Jeg føler jeg gjentar meg selv hele tiden, og at jeg ikke har så mye interessant å komme med. Bare syt, liksom. Hei, sytebloggen… Så. I stedet tar jeg gjerne i mot tips om hva jeg kan skrive om. Noe du lurer på, noe du syns hadde vært fint om jeg skrev om eller… Tja. Et eller annet. For jeg vil egentlig skrive. Jeg vil egentlig blogge, for jeg er ordentlig glad i bloggen, og elsker at jeg har så mange år med minner spart opp her. Jeg trenger bare litt drahjelp, tror jeg, til å skrive et innlegg som jeg føler jeg kan trykke «publiser» på, og ikke «flytt til papirkurven». Så, altså: Vil du vite noe? Lurer du på noe? Har du en mening om hva jeg kan skrive om? Kjør! (Åhgud. Nå følte jeg meg teit.)

Del

6 Kommentarer

 1. august 25, 2016 / 10:38

  Da er vi 2. ?

  Klem

 2. toni
  august 25, 2016 / 14:36

  hei. jeg lurte på om du kanskje kunne skrive litt om hvordan du lever med bipolar diagnosen, om du har noen strategier, eller hvordan du har klart å oppnå det du har gjort. jeg er selv bipolar, og sliter veldig med å holde hodet over vannet, så kunne vært litt okei å se hvordan andre med diagnosen lever med det:)

  • august 27, 2016 / 12:20

   Hei! Det kan jeg gjøre, vet du! Ikke at det er så veldig interessant, kanskje, for jeg har egentlig ikke så veldig mye fornuftig å komme med.. :P Men jeg kan prøve!

 3. Paul Håvard Nøttveit
  august 25, 2016 / 17:28

  Hei, Drea.
  Skriv gjerne om ditt forhold til musikk og hvordan du opplever at den forhåpentligvis hjelper deg i hverdagen. Musikk er så mangt for mange og hjelper veldig bra som terapi i en hard hverdag.
  Jeg liker veldig godt bloggen din og har høy respekt for deg og at du er så åpen når du skriver. Og ikke minst at du ordlegger deg så utrolig bra :)
  Stå på videre, kjære Drea :)
  Sender gode tanker og de beste ønsker fra meg i Helgeroa :)
  Hjertelig hilsen
  Paul H. Nøttveit

 4. august 25, 2016 / 23:17

  Du kan jo alltids prøve deg på noe listegreier for å komme i gang? Jeg liker lister, haha. Og så vil jeg gjerne se mere bilder, av hva som helst egentlig, du er så flink! Og skolegreier! Det vil jeg gjerne lese om :)

 5. Eva Veronika
  september 7, 2016 / 16:13

  Skriv om musikk, turer du har vært på (selv i nærmiljøet) Morsomme historier som har opplevd,
  Filmer, lær oss å ta bilder med enkle grep både mobil og med kameraer, Poker, beste og dårligste
  matopplevelser. Hva man kan finne på i Trondheim osv :D :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.