New hair, new tattoo

nytattisoghår newhair nyigjen newtattis3

Jepp. Rosablogging on it´s way! Jeg tok endelig turen til frisøren (Eileen på H2 Munkegata), noe jeg burde ha gjort for typ en måned siden, fikk tatt av det slitne extensions-håret, farget og klipt. Det ble ombré, men planen er etterhvert å få pastellblå ombré. Ooooog, på torsdag tok jeg ny tattis (tatt av Elisabeth på Onkel Henrys Tattoo Shop). Dritfornøyd – både med hår og tattis. Det er veldig godt å freshe seg opp litt. Men jeg ser jeg trenger enda fler tatoveringer, så det er vel bare å bestille ny time snart, vel? Høhø. Hæsjtægg æddikt!

Del

4 Kommentarer

 1. juli 30, 2016 / 21:09

  Heldig grisen

 2. forbipolene Helene
  juli 30, 2016 / 21:18

  Stiiilig du er! Gjør i kveld da? Jeg vurderer Trondheim en tur, hilsen barnefri!

 3. juli 30, 2016 / 23:53

  Sykt fin tattoo!?

 4. august 12, 2016 / 01:13

  Digger stilen din! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.