Jeg skulle jo bli noe

laura1Dette bildet er IKKE retusjert. Om du vil se hele bildet og ikke scrolle nedover, så kan du trykke her.

En bil er ikke lenger bare en bil. En tanke er ikke bare en tanke. En pute er ikke bare en pute. Jeg skjønner ikke lenger noe som helst, det er alt for mange tanker, hodet er for fullt, lyder er for høye, jeg vil bare hjem uansett hvor jeg er, til og med når jeg er «hjemme». Jeg slår av musikk (som plutselig gjør vondt å høre på) og alt annet som lager lyd, alt annet som røper at tiden faktisk går, for å sette alt på pause, og blir forbannet når noen trykker «play» før jeg er klar. Jeg er en maur. Jeg er en liten, ubetydelig maur, jeg er i alle fall ikke Drea. Drea finnes nesten ikke lenger, hun er borte. Jeg skulle jo bli noe, i stedet ble jeg en maur som ikke kommer seg hjem uansett hvor hun løper.

Del

5 Kommentarer

 1. juli 2, 2016 / 20:49

  Du vil alltid være NOE…Du er veldig flink til å skrive og du er en veldig dyktig fotograf. En maur…..kan klare utrolige ting… Jeg har tro på deg!

 2. juli 2, 2016 / 21:40

  Du ER noe.

  Du er en FANTASTISK mamma for Vilja
  Du er en god venn.
  Du er en åzåmme god fotograf.
  Du er dødsgod i poker.
  Du har fankern så god humor.

  Og ikke minst er du den eneste kabonandeprinsessa i hele verden!

  Masse klemmer!

 3. Eva Veronika
  juli 3, 2016 / 00:51

  Du er noe for meg, familien din, dattra di venner, lesere osv. Du er verdifull, uttrykksfull, kreativ, vakker, perfekt, herlig, tøff, snil…. Du ER??????

 4. juli 3, 2016 / 11:56

  Maur kan bære opptil 15 ganger sin egen vekt, og løper i 300 meter i timen. Maur er sterke, mye sterkere enn mennesker, så det er ikke så ille å være en maur. Egentlig.

  Poenget mitt er at du er sterkere enn du tror, og denne følelsen du sitter med nå vil en eller annen dag bli bedre. Kanskje ikke akkurat nå, men en eller annen dag.

  ♥︎

 5. Bjørg
  juli 4, 2016 / 16:05

  Klart du ER, Drea. Du er bare ikke helt den du skal være, akkurat NÅ. Men jeg er sikker på at du BLIR, den du skal være. Du er ikke den første, og blir heller ikke den siste, som har slitt. De fleste får gode dager igjen, og jeg er sikker på at du er en av dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.