She´s the killer queen

fashionseries1fashionstory2fashionserie3

Modell: Catharina Hellberg // Trend Models

MUA: Jeanette Hansen

Vi er jo ferdige med fashion på skolen for dette skoleåret, men at det er fashion jeg vil drive med har jeg jo vært sikker på siden før jeg begynte på skolen. Til høsten får vi velge sjanger, så da blir det mer av fashion! Jippi! Men selv om vi ikke har mer mote på skolen i resten av skoleåret, så betyr ikke det at jeg ikke skal fortsette å ta slike bilder! Disse bildene ble tatt her om dagen. I helga skal jeg sette meg ned og fikse ferdig/sende ut bilder til alle jeg har tatt bilder av så langt. For det har jeg vært litt treig med, nemlig, opp i alt.

Del

4 Kommentarer

 1. februar 19, 2016 / 18:25

  Jeg synes bildene dine er fantastiske! Husker du forresten at du ville øve på ta bilder eller noe for typ ett år siden (eller lenger siden)? Også du at du var i Oslo rett som det var og at det var mulig å få til? Vel, nå er det sånn at jeg skal til Trondheim neste helg (27-28 osv.), og selv om jeg ser det som ganske usannsynlig at det fortsatt gjelder, ville jeg bare nevne at jeg er tilgjengelig, haha :) Jeg regner jo egentlig med at du er opptatt, og at du nå har flere enn nok mennesker å ta bilder av :)

  • februar 20, 2016 / 22:24

   Åh, det hadde vært kjempegøy! Men neste helg er jeg egentlig ganske travel allerede! :( Boooh!

 2. februar 19, 2016 / 22:01

  Kule bilder, OG killer Queen, av Queen er en av favorittlåtene mine.?

  Når du trenger å ta hæmmis bilder får du sifra ??????

  • februar 20, 2016 / 22:25

   Hæmmis-bilder du! PFFF! Tar gjerne bilder av deg, jeg! Og ja, låta av Queen er utrolig bra! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.