Lørdag fra morgen til kveld

bursdag4kanelsnurrbursdag2viljablåse
Da var dagen over, og Vilja har nok kost seg en hel masse. Det virka som hun ble veldig fornøyd med gavene sine, og selv om kanelbollene ikke var de beste jeg har bakt, så ga hun overøsende skryt av de og. Jeg ga henne forresten 10 Disney-filmer som jeg gleder meg veldig til å se sammen med henne. Det kan bli mange koselige fredag-og lørdagskvelder her hjemme fremover av det.

Jeg har forresten også kost meg veldig! Den jenta altså… Hun er verdens snilleste, søteste, kuleste og beste! Det er alltid godt å være med henne, selv om det kanskje blir bittelitt slitsomt i blant óg, når humøret er så som så og nakken/skuldrene er så stive og vonde at det slår ut i en ekstrem smerte midt i bakhodet. Haha. Jeg tror jeg aldri har fått i meg så mye smertestillende som nå, jeg. Og på tross av det, så føler jeg at jeg trenger mer.

Jeg har forresten lagt merke til at alt som kan gå galt, går galt når humøret ikke lenger er helt på topp, Okei da, ikke alt, men mye. Det kommer nok av at jeg blir veldig mye mer glemsk, faktisk på nivå med Doris i Nemo (!), og mer klumsete enn Mr.Bean. En miks av Doris & Mr.Bean der, altså. Pluss en dose uflaks. Sånt jo bare ende i katastrofe… Så da skaper jeg altså litt fler utfordringer for meg selv enn hva godt er. Det resulterer i en stykk frustrert Drea. Men hey! Vilja lyser opp sånt og.

Men nå skal jeg synke sammen som en sekk i sofaen, og se mer The Killing. Jeg hadde planer om å kose meg med ei skål jordbær med mager vaniljekesam på, men den klarte jeg selvfølgelig å glemme nede hos bror, hvor vi feiret bursdagen i dag. Typisk! Da jeg oppdaget det etter jeg fikk Vilja i seng for en times tid siden, ble jeg skikkelig skuffa. Typ jeg-griner-nesten-skuffa. Når det føles som at alt går i mot en, så er det jammen ikke så mye som skal til. Vel. Ha en fin lørdag, alle! Det skal jeg, for miksen av Doris og Mr.Bean kan da vel ikke gjøre så stor skade i sofaen! (Oh-oh. Det burde jeg nok ikke sagt… Nå søler jeg vel te over hele macen…)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.