Talk talk talk

winter1
Hei, hei! Her ser dere hvordan det ble med vippeextensions-ene som jeg satte på hos Marte Fjeldberg på Glimt Bli Ny Studio i Trondheim. Jeg må si jeg syns det er enormt praktisk! Og ikke minst digg å ikke ha på øyesminke. Det tåler jeg jo som sagt ganske så dårlig. Hva syns du? Noen gang testet det selv?

Anyways. Jeg sover som et dovendyr om dagen. I høst sov jeg ca. fire timer per natt, og var allikevel mer produktiv enn på veldig lenge. Mer produktiv enn de fleste, vil jeg påstå. Nå sover jeg hele tiden. Sykt irriterende. Jeg er litt sliten om dagen, men karret meg på trening i dag allikevel! Det ble ikke verdens beste treningsøkt, men med tanke på hvor dårlig tiltakslysten er for tiden, så ser jeg på det som en seier å i det hele tatt orke å dra dit. Økta var jo ikke  ille heller, altså. Det er vel bare det at jeg vanligvis er vant til å trene steinhardt.

I dag var det ingen undervisning på skolen, så jeg har brukt dagen på å forberede meg til nye fotoshooter. I morgen ettermiddag skal jeg ha en i studio, så nå krysser jeg fingrene for at jeg våkner litt mer opplagt, og at shooten går fint! Og nå – nå skal jeg lene meg tilbake i sofaen og gjøre absolutt ingenting annet enn å se The Killing og spise jordbær med mager vaniljekesam, som forresten er dødsgodt! Bedre enn prim, som var en sånn greie man sa før, selv om jeg ikke har smakt prim siden barnehagen omtrent… Jaja. Off I go! Eller… Jeg sitter i sofaen nå og, men altså… Vekk fra bloggen. Haha! Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.