iPhone snapshot collection

collection dreaoutfit
Haha, jeg elsker at mobilbildene mine automatisk lagers i Dropbox hver gang jeg kobler til telefonen til macen, og siden jeg alltid lader den på den måten, så lagres alltid alle bildene jeg tar. Ganske så gøy å bla tilbake i den bildemappa. Så da tenkte jeg at jeg skulle dele noen snapshots som ble tatt i 2015. Her er bilder tatt fra februar til august. Kanskje jeg poster fler senere. Det er jo litt gøy. I alle fall syns jeg det, haha! Jeg forandrer jo håret endel… Hugs!

Del

4 Kommentarer

 1. Erik
  januar 26, 2016 / 01:07

  Vakker du :-)

 2. januar 31, 2016 / 01:01

  Shit ass, du minner meg litt om Ruby Rose. Jeg – ELSKER – Ruby Rose.
  Ha en fin kve… eh,, søndag :p

  • januar 31, 2016 / 07:59

   Haha, takk! :D Det har jeg hørt før, spesielt da jeg hadde omtrent lik klipp og. Ruby Rose er dødspen! Så takk! :D

   • januar 31, 2016 / 16:02

    DET er hun, og det er jammen du og! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.