Lashalicious!

glimt novalasheyelashesss

Litt bilder fra da jeg var på Glimt Bli Ny Studio og fikk ordna vippeextensions og brynstyling denne uka. Jeg sliter så fælt med å ikke tåle sminke på øynene noe særlig. Jeg får raskt skikkelig mye ubehag, og har til dags dato enda ikke funnet en vannfast mascara som ikke gjør meg svart over øynene! To ganske så plagsomme greier som veide veldig tungt for å prøve extensions i stedet. Vekk med sminke, vekk med ubehaget og vekk med svarte mascaraflekker hele veien opp til brynet. Haha! Nå har jeg ikke hatt dette så lenge enda, men so far, so good! Takk til flotte, fine, flinke Marte Fjeldberg ved Glimt! Hugs.

Del

1 Comment

  1. januar 21, 2016 / 15:47

    Wow, så utrolig lekkert drea.
    Du kledde det virkelig. Håper du blir fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.