Norsk fotofagskole ftw

school3school1

Skole-Drea! I dag har jeg ordensvakt, som betyr at jeg må sitte her til klokka 23.00. Eller, ikke sitte, da. Jeg må jo gjøre noe også. Rydde, sette på oppvaskmaskin, slå av maskiner, slå av lys og så videre, og så videre. Men det trenger jeg ikke bruke hele kvelden på. Derfor sitter jeg her med macen i fanget og prøver å gjøre fornuftige ting, som bilderedigering, forberedelser til fashionopptak eller annet skolearbeid. Men, plutselig står Popcorn Time på, og jeg ser tv-serier i stedet… Fnis. Man trenger små pauser innimellom og, spesielt når man har hodepine from hell. Heldigvis trives jeg veldig godt på skolen, så jeg har ikke så mye i mot å tilbringe litt tid her – selv om jeg aller helst skulle ha vært hjemme litt før halv tolv, da… Og HAHA! Nå oppdaga jeg plutselig at det ser ut som det står «NOIA» på genseren min. Hahaha! Det gjør det ikke, altså. Det står «NOIR», jeg lover! Hugs. 

Del

2 Kommentarer

  1. januar 12, 2016 / 23:11

    Hva er en ordensvakt ordning for noe? Er det en jobb eller hva går det ut på hehe, har ikke helt peiling på sånt :-p

    • januar 13, 2016 / 01:33

      Det er ordensvakt på skolen! :) Vi har åpen skole frem til 23.00 på kveldene, så da må to stykker være vakt hver dag. Rydde, sjekke at alt er i orden etc! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.