Studio fun

studiofun2 dreastudio2 studiofun

I dag var jeg og Randi Annette en liten tur i studio på skolen for å ta litt bilder av oss selv. Haha. Rosa bakgrunn og rosa converse! Da måtte vi selvfølgelig også ta noen bilder av hele studio, siden alt bare ble rosa. Loves it. All pink, baby! Vi begynte forresten på skolen igjen i dag, og imorra begynner vi med fashion! Det er jo det jeg har gleda meg mest til, så iiiik! Jeg skal kicke ass. Håper jeg. Huff, jeg må det! Nå har jeg brukt hele høsten på å ta fashionbilder i tillegg til alt annet vi har hatt å gjøre, så nå bør jeg jo klare å få til noe brukbart når vi først har fashion! Jeg gleder meg i alle fall. Wish me luck! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. januar 5, 2016 / 20:21

  Det er fordi vi elsker ROSA :D Og jeg er så snill og legger igjen en kommentar her, og der jeg. Takk for fotoshooten. Jeg digga det :D Du har allerede blitt en fotograf. Det var du lenge før du begynte på skole. Nå er det bare pirking for din del. YOU ROCK!!!

 2. januar 6, 2016 / 11:05

  Rosa så litt moro ut selv fra en som ikke går i annet enn sort fra vår til vinter.

  Satt og bladde i ett eldre Fotografi (har 4-5 uåpnet liggende strødd rundt her da PC n har blitt mitt hjem) og der var det reportasje fra Fotofagskolen faktisk og mye mye kule bilder, så det å få inspirasjon og ideer og ikke minst gjennomføre de, er vel det som skiller bart fra snørr…

  Innsett at kreativiteten etterhvert har blitt erstattet med repetisjon på repetisjon her det siste året, så siden våknet fra komma rett før jul så har jeg i det minste forsøkt litt nytt på siste bildet jeg har lagt ut.
  Framover blir fokus å få til mer variasjon spesielt i vinkler/høyder i forhold til modellen, da jeg står tydeligvis på stedet hvil…bokstavlig talt :D

  Blir som i fjor moro å følge deg framover og Fashion er det jeg har lyst å leke mer med framover, bare finner noen modeller som har «litt» større ambisjoner enn gratis profilbilde. Neste som nevner det ordet i studioet = shoot avlyst for alltid.

  Nå venter jeg bare på rosa bilder, ha ett flott comeback på skolen.

 3. januar 6, 2016 / 17:07

  Masse, masse lykke til! :D

 4. januar 6, 2016 / 23:29

  Haha, herlig! Gleder meg til å se bildene :*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.