Høstferie

vakreste

Høstferie = Viljatid! Så i dag kommer hun, og vi har planlagt en hel masse gøy. Kino, basseng, fiskepinner. For ja, fiskepinner har hun bestilt til middag. Og prinsessen må da selvfølgelig få det som hun vil – selv om det ikke akkurat er gourmetmat i mine øyne. Og så må vi selvfølgelig ta en hel drøss med bilder. Ingenting er så godt som å ha nok energi og godt nok humør til å være en god mamma! Spesielt etter mange måneder der verken energi eller godt humør har eksistert overhodet. Hugs.

Del

1 Comment

  1. oktober 6, 2015 / 17:06

    Jaaa til masse bilder! :D Håper dere koser dere mye denne høstferien!! Det blir nok mye latter og glede på deg denne uken fine, gode Drea! <3 :) Jeg og Miley tenker oss en tur til Trondheim denne helgen, så kanskje vi skulle funnet på noe sammen? :D Stor klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.