Make it up

makeupmekka

Sminke i posten! Wihuu! Det er alltid like gøy. Det er egentlig alltid like gøy å få pakke i posten, uansett hva det er. Anyways! I går var det fest på skolen (ja, for vi har jo en fin bar og greier!), og siden jeg drakk et glass rødvin – selv om jeg visste at jeg ikke burde – har jeg pittelitt vondt i hodet i dag… Rødvin og meg fungerer dårlig sammen, og det vet jeg jo, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg bare ikke har vett nok til å la være! Ja, ja. Livet, dere. Liiiivet. Og ellers? Tja. Ellers går det fint. Og nå skal jeg straks stikke til skolen igjen og. Andreklassingene har aktutstilling, og jeg skal være vakt. Man må hjelpe til litt! Anbefaler forresten alle i Trondheimsområdet å ta en tur innom for å se. Veldig mye fint! Hugs.

Del

1 Comment

  1. oktober 3, 2015 / 22:03

    Tja, du får vurdere rødvin opp mot hodepine. Etter den søte kløe osv, eller hvordan det der ordtaket nå er.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.