Skrekkblandet fryd

viljaogduer2skrekkblandetfrydviljasøtviljaogduer

Vilja ville dele litt Tom&Jerry-kjeks med en ensom, liten due som trippet rundt oss der vi satt på benken på Trondheim Torg. Jeg advarte og sa at det antagelig lokke frem en hel del fuglevenner til denne lille krabaten, men det var ikke noe problem for lillefrøkna. Helt til det plutselig flakset måker og duer overalt! Haha, jeg lo og tok bilder, og hun ropte «Mamma, hjelp mæ, HJELP MÆ DA!» Til slutt hørte jeg på stemmen at det faktisk var nok, så da la jeg vekk kameraet, tok henne i hånda og så løp vi vekk derfra med kjekspakken i hånda. Og sånn ellers har vi hatt ei superfin helg, og nå – når hun er tilbake hos pappaen sin – så savner jeg henne ekstremt allerede. Buhu. Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. september 27, 2015 / 15:56

    Herremin så stor fine Vilja har blitt! Tiden flyr altså – Hjelp! Elsker å lese om de koselige helgene dere har sammen <3 Stooor klem fra meg og Miley! :D <3

    • september 27, 2015 / 18:49

      Vi må ta en playdate en gang! :D Miley har jo også blitt så stor, og hun er så SØØØT! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.