Tre

growingupblue latter

Tre bilder som ikke har noe som helst med hverandre å gjøre, annet enn at de ikke har blitt publisert på bloggen tidligere. Eller noe annet sted, for den saks skyld. Og ja – jeg hadde blått hår. Haha! Jeg har en litt sløv morgen i dag. Det kjennes at det går litt fort i svingene, så da er det godt å kunne ta seg litt god tid. Jeg har ikke bildeevaluering før halv to, men bør nok komme meg nedover før det for å gjøre fler oppgaver. Får vel slutte å slumre i sofaen nå da… Hugs!

Del

2 Kommentarer

  1. mai 12, 2016 / 21:09

    This is so wonderful! the pieces are perfect and would fit in any decor but especially mine! I tweeted this, facebooked it, blogged it and pinned it…hope that helps. You have a wonderful blog and I just found it via pinterest. I use Pinterest to find blogs with suebatncs…and glad I found yours!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.