Still waiting

amandatogNy skoleoppgave! Lang lukkertid ftw. (Haha, ble kukkertid først, morsom skrivefeil…)


Nå var det på tide med et fargebilde! Har vært utrolig mye svarthvitt i det siste. Og nå skal jeg ikke mase mer om travle skoledager (selv om det fremdeles er det, da!), og heller fortelle at jeg tok nye tattiser i dag! Hoho, jeg elsker å ta tattiser. Var selvfølgelig på Onkel Henrys i Trondheim igjen, for der blir jeg alltid fornøyd. I dag var intet unntak! Bilder kommer så fort jeg får tatt av plastikk og alt det der! Og ellers? Tja. Ikke mye nytt å melde. Jeg er dritsliten og skal finne senga asap. God natt.

Del

3 Kommentarer

  1. september 4, 2015 / 00:35

    Du tar så brae bilder! Hvilket kamera og linse bruker du? :-D

    • september 5, 2015 / 20:14

      Bruker Canon EOS 5D mark ii, også har jeg 50mm f/1.4 og 20mm f/2.80! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.