Natalie

natalieserie2Min bildeserie i oppgave nummer to, som skulle bestå av tre kvadratiske bilder som kunne henge sammen på en vegg. Etter et foredrag med @Janove (instagram), valgte de fleste å gå for bygninger, arkitektur, natur eller ting. Jeg valgte litt annerledes, og gikk for tre grimasebilder av Natalie.

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha startet dagen med evaluering av oppgaven, så brief av ny oppgave, deretter å ha føket rundt i byen med Natalie for å finne gode bilder til den nye oppgaven. Jeg kjenner det er litt slitsomt. Å gå fra å være innlagt til å sosialisere seg konstant, løpe rundt og oppsøke alle inntrykk og bare være… Travel. Det er uvant. På trikken hjem så kobla jeg ut. Jeg observerte ikke mer, jeg hørte ingen og jeg så ingenting. Jeg hørte bare meg selv tenke, alt annet var bare sus og bakgrunnsstøy. Så nå var det godt å sette seg ned litt bak mørke gardiner. Nå blir det mat, før jeg må titte gjennom alle inntrykkene jeg i dag fikk fanga opp med mobilen.

Del

5 Kommentarer

 1. august 25, 2015 / 20:10

  Så fine!

 2. august 25, 2015 / 21:59

  Håper at det går bra med deg og ikke blir for mye! Jeg så henne i sentrum i dag, men ikke deg da =)

 3. august 25, 2015 / 22:18

  Helt irrelevant til innlegget, men herreguuuuuuuuuuuuud du er så forbanna nydelig! #GirlCrush!

 4. Bjørg S
  august 26, 2015 / 13:13

  Det er ikke vanskelig å forstå at det kan være tøft å starte med et sosialt skoleliv. Men du er tøff Drea, så jeg håper og tror at du klarer dette. Flink til å ta bilder er du fra før, og nå blir du enda flinkere :-)
  Ettersom jeg har fått ei navnesøster i kommentarfeltet, legger jeg til en S på mine kommentarer :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.