New handbag

veske1 veske3 veske2 veskeny

Ny veske, som jeg fikk av min snille mamma. Kjøpt på H&M, og jeg syns den er superfin! Jeg er forresten hjemme hos mamma på Frøya i helgen, sammen med Vilja, brosjan og kjæresten hans, Randi Annette. Og siden mamma og Brynjulf, som da er mannen hennes, har det så fint hjemme hos seg, så jeg muligheten til å ta litt fine bloggbilder av den nye veska mi. Haha! Sånn er det å tenke som en blogger. Jeg har forøvrig foreslått for dem at de eeeeegentlig også bør male gulvene hvite, og ikke bare veggene. Det har jeg så fint hintet om kun for at det gagner meg når jeg skal blogge herfra (og så er det et stort pluss at det faktisk ER jævla fint og!), men de har dessverre ikke hørt på meg (enda)… Jeg er så glad i det enkle, jeg. Hvitt, reint, enkelt og vakkert! Ohwell, god lørdagskveld, godtfolk. Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. august 1, 2015 / 21:14

  Har akkurat kjøpt nesten lik ? drit fine.

 2. Veronique
  august 1, 2015 / 21:24

  Kjempe fin veske, Drea :)

 3. Eva Veronika
  august 1, 2015 / 22:42

  Kjempefin veske ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.