If I was a rich girl

pinkwallet bag1 bag2
1.LINK 2.LINK 3.LINK

Tre nye ting på ønskelista. Jeg har lenge vært på utkikk etter en veske, men har liksom aldri tatt meg råd til å kjøpe en. Nå er det på tide, så nå leter jeg rundt for å finne en jeg liker skikkelig godt. Jeg liker tydeligvis det enkle. Ei svart eller brun skinnveske, og jeg er fornøyd. Haha! Og den rosa lommeboka falt jeg bare pladask for! Synd den er litt for dyr. Jeg får lete etter en som ligner! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. juli 23, 2015 / 15:24

  Search search search :p Tenk så deilig det hadde vært og sluppet å tenke på hva ting koster :p haha

  • juli 24, 2015 / 02:32

   Jeg oooooog!

 2. august 1, 2015 / 08:37

  Thank you so much DREA for falling in love with my pink leather wallet even if it´s too expensive for you :)) For some things it´s worth to save :))
  All the best for you
  Pepe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.