Baseball inspired

antrekksdreaaaacurlyharirdreacurls

Meg i dag. Jeg krølla håret litt, og digger looken! Så neste gang jeg skal på fest, skal jeg definitivt gå for krøller, og da skal det gjøres litt mer nøye enn her. Men jeg fikk da tatt noen bilder i dag og. Blogginga har blitt en sånn daglig motivasjon til å faktisk gjøre noe. Den gir meg et spark bak, rett og slett. I alle fall litt. I blant. Men nå skal ikke jeg drepe dere med (fler) ord, for det har dere vel kanskje fått litt nok av for en liten stund. Eller..? Jeg har jo et par innlegg med endel tekst liggende klar, så… Nei, nå skulle jeg jo holde kjeft. Så. Ciao!

Del

7 Kommentarer

  • juli 21, 2015 / 16:57

   Det er jeg faktisk ikke helt sikker på, har arva den av søstersen! Men skal sjekke når jeg tar den av, og DET er jeg for lat til nå. Haha! :D

 1. Bjørg
  juli 22, 2015 / 00:06

  Flotte bilder av ei tøff jente. Råtøff rett og slett. Ikke slutt å skrive. Vi som leser bloggen din blir ikke lei ordene dine

  • juli 22, 2015 / 00:55

   Så godt å høre! Jeg kan jo bable (og skrive) for mye i blant, haha! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.