I love you

deksel2

Dette søte bildet valgte jeg å bruke som motiv for mobildekselet til min iPhone 5s som jeg fikk tak i hos CaseApp. Jeg elsker det bildet av meg og Vilja, og nå er mobilen min fresh og ny med ett av mine favorittbilder på. Jeg vet at det kryr av slike «reklameinnlegg», men det kryr absolutt ikke av dem på bloggen min, så jeg hadde ikke skrevet dette om jeg ikke var skikkelig fornøyd. Og det er dessuten en så liten og grei ting at jeg syns det kan være et nyttig tips. Jeg har også laget et Miniondeksel (siden jeg elsker Minions, haha!) jeg ikke har funnet andre steder, for eksempel. Så om man ikke har et personlig bilde man har lyst til å bruke, er det alltid en mulighet å lage det dekselet man alltid har ønsket seg og lett etter, men aldri funnet. Det er da ikke så dumt!

Og om du skulle ønske å lage et deksel selv hos CaseApp, så skal du (som hører til med slike innlegg) få en rabattkode. Rabattkoden du kan bruke er DREA20, og jeg regner med den gir 20% rabatt (uten at jeg skal si det for sikkert). Vær så god og go nuts! Hugs. 

Del

1 Comment

  1. juli 12, 2015 / 10:11

    Herremin, det var fine greier!! =D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.