En dag med bedring

I dag har jeg hatt en fantastisk dag. «Fantastisk» er altså en betegnelse jeg bruker om dager som er bedre enn på veldig lenge. Dagen i dag var en sånn. Humøret var godt. Tanker om fæle, negative ting har holdt seg unna, og i dag var jeg bare glad for å leve. I dag levde jeg, nemlig. Jeg drakk brus i sola, var med fine venner og brukte tiden akkurat som den skal brukes på sånne dager. Hvor lenge er ikke det siden?! Slike dager har jeg kun opplevd via venner på Snapchat og Facebook tidligere i sommer, tror jeg. Det var utrolig godt med en god dag, og her får dere et par bilder fra den og.

snapssss
Ja, og forresten. Søstersen, mannen, de tre barna og selvfølgelig Gizmo kjørte fra Hudik i gårnatt, og kom presis til frokost her på Orkanger klokka litt over sju. Klart jeg var våken, og jeg fikk kost masse med vovven som jeg ikke har sett på over tre måneder! Detgjorde godt, det og! Deretter dro jeg til Amfisenteret og fant en Drop In-frisør, og impulsivt satte jeg meg ned i den ene stolen og lukka øynene. Resultatet ble kort, kult og typete! Right up my alley. Det skal jeg få til nye, fine bilder av. Can´t wait! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. juli 3, 2015 / 11:17

  Tenk på hva lite som skal til! Så lite som skal til for å snu, så lite til for å få deg til å smile, til å le. Så lite til for å plutselig glemme alt det andre, det som har vært – og bare leve her og nå! men som du ser, så kommer mørket. Og det er kanskje først da du kjenner hvor mye denne fine dagen har tatt på, for du er ikke vant til det. Så lite som bare ha det fint tærer på kreftene det også. Man må rasjonere og planlegge, og bare det i seg selv er slitsomt.. Vanskelig å forklare, men allikevel så lett å forstå for den som er oppi det samme. Men du ble råstiling på håret, kler ansiket ditt det også. Litt Aqua-Lene over det ;)

 2. Bjørg
  juli 4, 2015 / 21:46

  Hei Dreams. Koselig å se deg her på blogger din. Du tar kjempefine bilder. Fin du var på håret nå. Frida også. Hils henne fra meg. Håper du får en flott sommer. Det var godt å komme hjem. Ha det godt. Klemmer fra Bjørg

  • juli 5, 2015 / 08:50

   Hei! SÅ godt å høre fra deg! Godt å høre at det var godt å komme hjem. Skal hilse Frida, og skal høyst sannsynlig hilse tilbake og. Vi håper du også får en finfin sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.