Wind of change

nynynynUntitled-14

Over ser du et utdrag fra et intervju med Anja Edin, gjort av motemagasinet Kamille. Ting har ikke vært så enkelt og greit for meg i det siste. Jeg har hatt nok en vår styrt av ganske så svære svigninger i humæret, noe som over tid bare skaper kaos og slitenhet i både kropp og sinn. Men her om dagen skjedde det noe. En plutselig endring i måten å tenke på. En plutselig åpning i hvordan å angripe både dagen i dag og morgendagen. Jeg begynte å se meg rundt etter positive vinklinger. Jeg leste blant annet Kamille, og sitatet jeg har limt inn over her, satte seg fast. Jeg skal også være en sånn, tenkte jeg. Jeg skal være en sånn som det er bra at hender kjipe ting med, for jeg skal være sterk nok til å takle det. Og jeg skal prøve så godt jeg kan å ikke bli fastkjørt i vonde, kjipe tanker og mønstre. Dette klarer jeg. 

Del

3 Kommentarer

    • mai 30, 2015 / 20:41

      Takk! <3

  1. Bjørg
    mai 31, 2015 / 00:16

    Gode tanker, Drea :-) <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.