Friday is awesome

YO! Jeg farget faktisk håret blått i dag. Så kort tid tok det, lissom. Haha. Jeg ble heldigvis veldig fornøyd (jeg digger det!), men desverre får jeg ikke posta noen bilder av det før i morra. Minnekortleseren min har nemlig slått seg vrang, og siden uttaket til usb-en på kameraet er ødelagt, så er det rett og slett ikke annet å gjøre enn å vente. Haha, nå prater jeg jo som om at noen av dere faktisk bryr dere om det, når sannheten er at det kun er jeg som blir irritert av den dustete minnekortleseren. Haha! Ohwell.

jeans

2015-05-15-14.36
Jeansprøving på BikBok, og finfin liten melding hos Starbucks.

I dag dro jeg til byen og møtte Renate for en kaffe på Starbucks, og i samme slengen kjøpte jeg meg en ny jeans. Det var jammen på tide! Deretter kom søstersen fra Sverige, og vi stakk ned til brosjan for å spise. Hvorfor jeg forteller alt dette på nytt, når jeg fortalte akkurat det samme i går, aner jeg virkelig ikke… Jeg har i alle fall hatt en kjempefin fredagskveld, og håper du har hatt det samme. Og nå skal jeg holde kjeft en stund. Haha! Hugs!

Del

1 Comment

  1. mai 19, 2015 / 23:52

    Kjempefine jeans, satt perfekt!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.