Yesterday

salg frepptorg

1. Kåpe og topp fra B-Young. Forelska meg i kåpa! Råååsa. ♥  2.  ♥ Frappe! ♥ 3.  ♥ Trondheim ♥

Yo! Her er noen mobilbilder fra i går. Jeg var på torget og vindusshoppa for en hel masse penger (haha, deprimerende å ikke shoppe noe på ordentlig…), drakk frappe fra Starbucks og satt i sola med lukka øyne. Jeg ble ikke særlig brun, men fregnene har poppet frem over hele ansiktet. Jeg elsker det! Fregner i mitt hjerte. Nå er jeg på Frøya hos mamma med Vilja, og klar for en actionfylt lørdag med is og lekeplass og hele pakka. Skal nok løfte opp kameraet og knipse noen bilder og! Hugs. 

Del

1 Comment

  1. mai 11, 2015 / 09:09

    Du är ju bara så jäkla snygg att klockorna stannar Drea!!!
    Long time no see, nu måtte jag bara inom dig & snoka alltså. Å inspireras av dina alltid tok vackra bilder <3

    Glad vecka till dig
    //Sessan i Halden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.