Pink wig

pinkfotoooo

God dag! Jeg sitter for øyeblikket i senga med en kopp te og ser tv-serier, mens jeg planlegger bloggmøter og andre gøyale ting. Haha, nå kom jeg til å tenke på bloggshoppen jeg hadde helt tilbake i 2009-2010. Der solgte jeg blant annet slike parykker som jeg har på ovenfor. Og andre rare, morsomme ting. Det var tider, det. Kanskje det er noe sånt jeg skulle ha begynt med igjen. Det var i alle fall morsomt! Men akkurat nå skal jeg bare sitte her i senga med tekoppen og se teite tv-serier. Daytime-tv ftw. Hugs.

Del

1 Comment

  1. mai 6, 2015 / 12:33

    Stilig.. Kult med litt sånt innimellom. Jeg hadde glatt kjøpt både rosa og lille parykk. Til mannens store fortvilelse lol..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.