Mineral make up

tikei

tikei2

Jeg tester for tiden mineralsminke fra Tikei. Det er alltid gøy å prøve ny sminke, spesielt siden jeg er ekstremt sær på hva jeg liker. Jeg finner mine favoritter, og holder meg til dem lissom. Så… Det skal litt til før jeg blir imponert. Det finnes så utrolig mye god sminke der ute. Jeg skal rope ut hva jeg syns etterhvert. Hvis jeg er fornøyd i alle fall. Hvis ikke man har noe bra å si, kan man liksågodt holde kjeft. Haha!

Hva er dine sminkefavoritter?

Del

3 Kommentarer

 1. mai 3, 2015 / 18:52

  Heia :) Det er alltid gøy å teste ut ny sminke! Hver gang jeg får en pakke i posten er det jo nesten som julaften, haha :D

  Ser forresten at du har blitt en del av Cleo Mag! Kom tilfelidigvis over nettsiten og oppdaget bildet av deg. Elsker konseptet, for det er akkurat noe slikt jeg har vært på leting etter lenge!

  Klem til deg <3

 2. mai 4, 2015 / 17:47

  Synes du skal rope ut om hva du synes uansett, jeg. Vil bli advart om jeg burde holde meg unna!

 3. Christine
  mai 7, 2015 / 13:14

  Jeg elsker tikei! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.