Blog makeover

sommerfeeeeel dasdsa

Da er det nye designet på plass! Jeg er veldig fornøyd, og syns det er rent, ryddig og enkelt uten å være kjedelig! Og bildene kommer jo i fokus. Da blir jeg motivert til å ta bedre bilder til bloggen også. Det er ikke feil. No more crappy iPhone photos! Hah! Hva syns du?

Del

6 Kommentarer

 1. ole
  april 23, 2015 / 10:45

  Bra blogg! Du e flink! Fine bilder!!

  • april 23, 2015 / 19:28

   Tusen takk! :D Liker det selv og!

 2. april 24, 2015 / 19:18

  Likte det nye designet ditt kjempegodt! :-) Liker bare mer og mer å fotografere, og ønsker fokus på bilder på bloggen min og – men sliter med at de blir så kornete på bloggen, og det dreper litt gleden :-( Aner du hva det kan komme av eller? Tar bildene i RAW, redigerer i photoshop, endrer bildestørrelsen og lagrer «for web» …

  • april 24, 2015 / 21:40

   Hmmm. Nei, vet du – det aner jeg ikke! Hvilken størrelse går du for?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.