Motivasjon

2014-08-12-12.34 2014-07-30-21.43

Motivasjonsbilder fra i fjorsommer.

Å ha motivasjonsbilder når man har kommet i gang med trening og sunt kosthold igjen er jo ikke særlig uvanlig. Fitspo og thinspo og hva faen det er man kaller det. Da er det vanlig å samle inn masse bilder av halvnakne, slanke, trente damer man ikke aner hvem er, og bruke det som mål.
Jeg tar en litt annen vri. En kropp er ikke bare en kropp. Det er store forskjeller. Jeg for eksempel – jeg har bred og tung beinbygning. Jeg har hofter og stor rumpe. Da er det ikke særlig produktivt for meg å henge opp et bilde av ei jente med en helt annen kroppsfassong på kjøleskapet og jobbe mot å bli akkurat som henne. Det er en meningsløs og skadelig kamp, mener jeg. Derfor bruker jeg meg selv som motivasjon. Rimelig fine greier, for da har man realistiske mål og forventninger til hvordan man kan se ut om to-tre måneder. Jeg har jo vært der – og da er det ikke noe problem å komme dit igjen.

Del

1 Comment

  1. april 9, 2015 / 15:57

    Veldig smart! Nå har ikke jeg så mange «før»-bilder å skryte av, for jeg har ikke vært der, men enig i at det ikke er lurt å ha urealistiske forventninger om hvordan en kommer til å se ut. Derimot følger jeg mange fitness-folk og sånn på Instagram, men det er mer for å minne meg selv på å komme meg på trening (ikke at det har hjulpet til nå…). Men takk for motivasjon, dette innlegget var det siste pushet jeg trengte for å komme meg på trening i dag (for første gang på cirka et år)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.