Guilty pleasure

bw1drea

bewww

featureeeed

Yo! Tre bilder som ble tatt i vårsola i går. Men nok om vårsol og fint vær, og over til noe mye viktigere. Paradise Hotel. Jeg må ærlig innrømme at Paradise Hotel er min guilty pleasure. Jeg elsker å sitte under pleddet i sofaen med en kopp kakao og se dritt-tv, og da gjerne Paradise Hotel. Samtidig blir jeg så utrolig flau på deltagernes vegne. Og jeg føler meg gammel. Wait… Hvorfor liker jeg progeammet igjen..? Ohwell, uansett… Etter å ha sett programmet i noen år, har jeg funnet frem til en guide for hvordan man er en god Paradise-deltager. Her er noen tips:
– Du må klare å rope «brev».
– Du må elske dagsfylla. (Og si «eeeendelig dagsfylla» etter å ha vært inne på hotellet i en halv dag.)
– Du må være veldig kroppsfiksert. Er du gutt, må du elske silikonpupper og store rumper, og er du jente må du elske muskuløse gutter. At de ser ut som at de er tolv år i trynet gjør absolutt ingenting.
– Du må være 110% deg selv.
– Er du åpen for å ha sex på tv, har du mye større sjans til å få et langt opphold.
– Du må vite hvordan man kaster ei kule i bakken.
– Du må vite hva uttrykk som «pekkern» og «ta en Northug» betyr.
– Du må være latterlig dårlig på geografi og historie.

Ahhh, kill me now. Jeg må seriøst slutte å se på det der… Jeg blir sprø. Konklusjon: Det produseres for lite bra norske tv-programmer, siden jeg blir sittende å se på dette. Kanskje det er det jeg skal gjøre? Komme opp med et fett tv-konsept? Haha! Har du en guilty pleasure?

Del

4 Kommentarer

  • Drea
   mars 17, 2015 / 23:14

   Haha, helt sant! Den glemte jeg. Fnis!

 1. mars 18, 2015 / 09:49

  haha morsomt innlegg!!:) så mye på det før!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.