Hestelykke

børst

bw2222

bwwww

g

I går dro jeg og brosjan til Støren for å være med Vilja på en… Tja, jeg kaller det «Barnas Dag» på hotellet der. Det var pølse i brød, kake, klovn med ballongdyr, ponniridning og Rasmus og Verdens Beste Band. Det som var litt komisk, var at Vilja – som har sunget på «Puppan til pappa» siden hun var to år gammel, begynte å gråte når det var på tide å gå inn for å få med seg konserten. Grunnen? De to søte ponniene som stod utenfor. Vilja ble hestegal på kort tid, kan man si… Og ikke bare det, men hun var flink og! Hun fikk børste, ri helt alene, og til og med leie ponniene når de andre barna skulle ri. Hestejente det der, altså. Så nå blir det vel ridekurs og hele pakka! Haha! Utrolig gøy å se henne sånn. Finfin dag på Støren med andre ord. Legger også ved et par selfier av oss tre. Haha!

selfie32

selfietreFine folk, de to der.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.