Exclusive lingerie

mymuse2 mymuse4 mymuse1
Eksklusivt Undertøysett fra mymuse.no.

I går fikk jeg pakke i posten! ♥ Det var en pakke fra MyMuse.no, og inneholdt dette rååååsa undertøyssettet. Jeg fikk liksom ikke tatt noen fine bilder av det uten å ha det på, så vips! ble jeg visst undertøysmodell og. Men som du ser, så skal det være på min måte om jeg først skal vise undertøyet mitt. Ikke mye ViMenn-blikk og kløft opp til haka, akkurat… Anyways, jeg er kjempefornøyd med det nye rosa undertøyssettet, og nå ønsker jeg meg bare mer undertøy. De har jo så mye fiiiiint! Hugs.

Del

4 Kommentarer

 1. mars 10, 2015 / 11:51

  Å det underøyet var nydelig.

 2. mars 10, 2015 / 16:08

  så fin du er! :-D

 3. mars 10, 2015 / 18:15

  Så utrolig stilige bilder! Og kjempe fint undertøy!

 4. mars 11, 2015 / 07:53

  Haha, utrolig stilige bilder og for et nydelig undertøysett! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.