Irriterende småting i hverdagen

Alle irriterer seg over ting, uansett om man gjør noe ut av det eller ikke. Jeg er ikke den som irriterer meg høylydt over småting, men noen ting irriterer meg så inni helvete allikevel – selv om de verken påvirker meg i det store og hele, eller forandrer noe i verdensbildet. Og nå skal dere få vite hva.

1. De aller fleste som filmer med mobilkamera, filmer i stående format. Hvorfor det!? Har du noen gang sett en skjerm som er loddrett, kanskje? Nei. Film er ment for horisontalt format. Basta.

2. Mennesker som kjører bil, og lar blinklyset stå på i en evighet etter at de har blinket inn et sted. Altså… Hører man ikke tikkinga!? Merker man ikke lyset som blinker i dashbordet? Makan.

3. Mangel på kildekritikk, som fører til delinger av all verdens skrot på Facebook. Haff. Jeg er så lei!

4. Denne er kanskje en liten ting, men sykt irriterende. Man åpner tyggispakken ved å rive i den greia man skal rive i, tar én tyggis og legger tyggispakken i lomma. Neste gang man skal finne seg en tyggis, ligger halvparten av tyggisene løs i ei skitten jakkelomme. Fysj…

5. Mer Facebook. Det irriterer meg smått å lese hundre statuser om akkurat det samme. Som f.eks. når Liverpool vinner en fotballkamp, Petter Northug vinner gull i ski-VM eller en eller annen navngitt storm herjer rundt og feller trær i Norges land. We get it. Det blåser, og det er kjempegøy at det er Ole som er sint og viser muskler ved å hogge ved, lisom. Blæh.

6. Jeg irriterer meg grenseløst over mennesker som irriterer seg over allting…. Ehe.

Hva hadde vært din irriterer meg-liste?

smil2

Jeg er ikke såååå irritert, altså. Smiler allikevel! 

Forresten. Det kan hende bloggen kommer til å se litt… Rar ut fremover. Jeg driver nemlig og skifter design totalt. Så da kan det bli litt issues frem til jeg rekker å fikse det opp.  Men det blir bra til slutt!

Del

5 Kommentarer

 1. DINGITT
  mars 6, 2015 / 14:36

  Irriterende godt skrevet <3

  • Drea
   mars 6, 2015 / 14:41

   Fniiiiis! :D

 2. mars 6, 2015 / 15:29

  Det med kilekritikk er jeg så meeeeektig irritert over, og har selv kjeftet på slike via en status på Facebook. Men en mer aktuell forebyggende løsning og høyt aktuelt sånn generelt, er å innføre kildekritikk i grunnskolen. Allerede på barneskolen. Internett er kommet for å bli, og å lære seg kildekritikk så tidlig som mulig istedetfor i mediatimene på VGS tror jeg er veldig smart.

  • Drea
   mars 6, 2015 / 15:46

   Helt enig! Det er jo helt sykt hvor lite kritiske folk er, og hvor lett man biter på ting. Jeg blir gal av det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.