Flowers in the hair

1c

3

2

Lepper! Jeg elsker lepper. Restylane (som jeg sist tok i sommer) tok jeg hos flinkeste Vanja! Definitivt going back there! 

Blomster i håret og musikk høyt på anlegget! Ah, herlig. Her skal dere få Spotify til noen av mine favorittlåter for tiden. Jeg er så musikkoman at det ikke er mulig å elske musikk mer, fortenk. Jeg er så addict! Første på lista som jeg vil dele med dere er Kristian Kristensen med låta Lyset. Den er så vakker! Jeg har fått helt dilla på den. Nummer to er Tom Odell med låta Heal. Tom Odell har raskt blitt en av mine favoritter. Han lager melankolsk, vakker musikk, og har en enormt sår stemme. Ahhh. Elsk. Nummer tre er i en litt annen sjanger, men låta Bullet Train av Stephen Swartz er utrolig kul! Den har vært på topplista ganske lenge nå, faktisk. Så. ENJOY!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.