Independent Spirit Awards

spirit spiritawards2 spirita spiritawaaards _MG_1765-as-Smart-Object-1 spiritawards1 _MG_1606-as-Smart-Object-1 spirit1 klokke foooood2 foood beeer food julianne scarlett _MG_1625-as-Smart-Object-1 _MG_1628-as-Smart-Object-1 _MG_1634-as-Smart-Object-1 _MG_1695-as-Smart-Object-1 _MG_1759-as-Smart-Object-1 silversun silversun1 spiritawards3 spiritawaaaards Her er altså et lass med bilder fra Independent Spirit Awards som var i går. For en fin dag! Det var glam fra morra til kveld, det. Jeg drakk tequila til lunsj, lissom… Hah! Og gårsdagens største overraskelse var at det var Silversun Pickups som spilte! Det er jo ett av mine favorittband. En veldig godt overraskelse med andre ord. Jeg løp selvfølgelig bort og tok en selfie… Ellers må jeg jo også fortelle litt om smykket jeg hadde på. Det var verdt noen norske millioner kroner – og det hadde jeg rundt halsen hele dagen! Jeg mener… Jeg kunne kjøpt et ordentlig fint hus i et fint strøk for samme sum. Det føltes ganske sureralistisk! Smykket var fra Piaget, og alle som har råd burde løpe og kjøpe et smykke med en eneste gang. Haha! Snakk om å være prinsesse for en dag… Jeg fikk også låne en klokke fra fineste Tina Natacha Vik (som er den fine frøkna på det nederste bildet). Takk for det! Følg henne gjerne på Instagram @klokketrend. Oprah, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Kristen Bell og Jared Leto var bare noen av navnene som var på eventet. For en dag, dere! For en dag. Den går ikke i glemmeboka helt med det første. Hugs! 

Del

4 Kommentarer

  1. februar 22, 2015 / 19:29

    HerreGUD, så stjernespekket!! SOM OM jeg ikke var misunnelig (/sjalu) nok fra før på deg som er i Hollywood…. Nei, så GØY! Dette skjønner jeg godt at du ikke glemmer med det første! Og der er du altså, rett og slett fordi du ble spurt med på date? Noen ganger kan livet være ganske greit, skjønner jeg!

  2. februar 27, 2015 / 14:17

    OMG. Jeg er ikke misunnelig i det hele tatt, da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.