Santa Monica Bay

dreaila2

santamonica2

sm

santamonica

soool

dreaila

Ja, så var man plutselig i LA da! Jeg har sjekka inn på The Huntley Hotel, som ligger rett ved Santa Monica Bay. Et fantastisk fint og koselig hotell! Jeg knipset noen bilder av rommet før jeg bombarderte det (som jeg alltid gjør typ fem minutter inn i hotelloppholdet), så dere skal få se litt av luksusen! So far, so good!

På lørdag skal jeg forresten på date! Ja, jeg har blitt bedt på date i Hollywood, jeg. Og ikke på hva som helst heller! Jeg skal på Spirit Awards! Det er altså en filmprisutdeling her i LA som er sponset av Piaget (som forøvrig har ekstremt fine klokker og smykker!), og stjerner som Matthew McConaughey, Jared Leto og Helen Hunt har tidligere vunnet pris. I år er det Kristen Bell og Fred Armisen som er hosts for kvelden. Vel, uansett; Det blir rød løper og høy glamfaktor på meg på lørdag med andre ord! Ikke helt feil å bli invitert med på noe sånt sånn helt plutselig. Og ikke minst for at det er med en skikkelig bra og flott fyr og, da! Jeg tror det blir knallgøy! Jeg skal selvfølgelig ta med kamera, så jeg skal holde dere greit oppdaterte. Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. Eva Veronika
  februar 19, 2015 / 08:14

  Kos dæ masse Drea :D Det fortjeni du :D :D :D

 2. Andrea
  februar 19, 2015 / 13:18

  Åå, fine Drea!
  Kos dæ kjempemasse :)

 3. februar 21, 2015 / 15:04

  Drea, du er så pen! Digget solbrillene dine, kledde deg godt. :) Du tar veldig fine bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.