Farger og godt humør

feelinggood
Jeg fant ut at det så litt trist ut med bare svarthvittbilder når jeg fortalte hvor godt humøret er, så derfor slenger jeg med et bilde i farger også. Haha! Selfieshoot med kameraet håndholdt utenfor jobb i dag, ja… Lunsjpausen sin det! Tipper de som satt ved vinduet nedenfor der himla greit med øynene om de så meg. Blondie, lissom. Med sånn derre speilreflekskamera, krøller i håret og selfiemunn. I så fall – så har de jo litt rett. Haha! Jeg følte meg litt klein der jeg stod. Ohwell. Jeg likte dette bildet, så da får det bare være! Totally worth it! Og nå kan jeg bare begynne å glede meg til å ta med Vilja hjem til mamma på Frøya. Første Frøyahelg siden jeg flytta til Trondheim igjen, tror jeg. Det blir kos! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. februar 12, 2015 / 20:53

  Å så nydelig bilde! Håper du får en super helg!

 2. februar 12, 2015 / 23:13

  Så fint bilde! :-) Har du seriøst tatt det sjøl med spegelrefleks?? Mine blir så teite, arma på sidene og konsa ansikt… Passe misunnelig på deg ass…

 3. februar 12, 2015 / 23:46

  Du er alltid så fin Drea! Synes det var et nydelig bilde av deg :) å som jeg savner Frøya! Brukte å dra på hyttetur dit før, det er så mye skog og sjø og så vakre små trehus strødd tilfeldig langveis kysten. Brukte å ta ut båten på sjøen og fiske (les:mate plagsomme måser med noe som lignet på makrell) der i flere timer, drikke pils, spise kroneis og spille yatzy i dårlig gult lys på et gammelt kjøkken. Så håper du koser deg masse i helga! :)

 4. februar 13, 2015 / 10:57

  Nydelig bilde av deg og så vakkert håret ditt er! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.