Gamle bilder av en selv

dobbel

Er det ikke rart? At man alltid føler seg mye finere når man ser gamle bilder av seg selv, enn hva man følte seg der og da? Haha. Jeg tenkte i alle fall på det i gårkveld da jeg så gjennom gamle bilder. Ohwell. Det er vel bare sånn det er. Jeg føler i alle fall for å ha en shoot med meg selv igjen snart! Trenger noen fine, nye bilder, haha! Forslag til tema mottas med takk. Hugs!

Del

1 Comment

  1. Sigrid
    februar 11, 2015 / 14:22

    Det er rart, men du er fin uansett, synes jeg! Jeg føler også definitivt for en shoot snart, for jeg har begynt å se Top Model på popcorn Time! Men det er jo nok av forslag der, og man kommer jo litt i «Modell-modus», haha! Huff..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.