(Real life) Little Britain og hverdagsluksus

blad2
siste

I dag dro jeg på butikken før jeg dro videre til treningssenteret. Da jeg stod som nestemann i køen i kassa, kom det en jente gående inn og spurte om hun kunne gå før meg, for hun skulle rekke bussen. Det går fint, svarte jeg høflig, samtidig som jeg gransket denne skapningen fra topp til tå. Hun var heldekket i leopardmønster. Støvler, joggebukse, genser. Magen hennes, som kanskje var litt stor, hang utenfor nedenfor genseren, og rumpesprekken vistes bak. Genseren var altså litt for kort, og buksa var litt for lav. Hun minnet meg med ett om en karakter fra Little Britain. Bare at dette var virkelig liv. Dette var Trondheim, lissom. Fascinerende.

Jeg kom meg til treningssenteret, tok av skoene og oppdaget plutselig at jeg hadde en blå sokk, og en svart. Hah. Kanskje det bor en Little Britain-karakter i oss alle…. Oh well. Jeg fikk trent (selv med to ulike sokker), og nå sitter jeg hjemme i sofaen med et par knekkebrød med banan på, og DetNye og Elle. Rein og pur hverdagsluksus. Jada, jada, jeg vet det er jævla typisk blogger å poste sånt, men seriøst – det er så utrolig digg og sette seg ned etter en lang dag og bare… Slappe av. Lese. Høre musikk. Det er hverdagsluksus! Om du ler av meg; Prøv det selv. Haha! Hugs!

 

Del

1 Comment

  1. Shiininggoold.
    februar 11, 2015 / 19:48

    så fin blogg du har. Å godt å se fler som elsker å trene.:-D ha en fin kveld

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.