Rolighelg

drea1b
Tjohei! Det har plutselig blitt lørdag igjen, og jeg har bestemt meg for å ha en veldig rolig helg. Til nå i dag har jeg ikke gjort annet enn å ligge i sofaen og fikle med designet på bloggen (noe jeg fremdeles ikke har kommet helt i mål med by the way!), og videre planer for dagen er ikke stort mer enn rydding, trening og mer sofasitting. Helg med stor H.

På torsdag ble jeg forresten intervjua av Adressa om voldtektsblogginnlegget mitt, og dermed skjer jo ting som jeg håpte på. Fokus på temaet og… Ja. Avsløringer om noe vi kanskje har vært litt for flinke til å lukke øya for tidligere. Jeg gleder meg til å se hvordan artikkelen blir, og jeg skal selvfølgelig sørge for at dere også skal få se. Nei, nå får jeg komme meg opp av sofaen og komme i gang med enten den ryddinga eller treninga. Tungt å komme i gang, men ekstremt godt å ha det unnagjort! Hugs.

Del

1 Comment

  1. februar 8, 2015 / 00:34

    Elsker dette bildet av deg – Du er så fin på håret nå!! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.