Hair talk

hårchanges1

Sånn ser jeg altså ut på håret nå. Det er ikke så lett å følge med hvordan jeg ser ut, for jeg endrer håret så ofte at jeg ikke klarer å henge med selv en gang. Neida. Joda. Neida. Joda. Litt joda… Men ja. Nå har jeg altså fått farget det tilbake til min egen hårfarge, og på tirsdag skal jeg få satt på extensions! Så da blir det langt hår på meg igjen. Alle jenter skjønner jo greia. Når vi endelig har fått spart håret ned til litt lenger enn skulderlengde, så kommer vi på at vi vil ha kort hår. Igjen. Sånn plutselig. Så klipper vi det, og er megafornøyde i cirka to og ei halv uke. Så angrer vi. Så sparer vi igjen. Sånn går det, gang etter gang etter gang. I alle fall for min del…

Men uansett. Det blir altså extensions på meg, hvor min egen hårfarge er basefarge. Så blender vi inn litt lysere og mørkere «striper» her og der, så det blir fiiiint! Jeg har stor tro på at det blir bra, for jentene på Glimt bli ny studio vet hva de holder på med. Jeg har aldri blitt skuffa der! Aldri. Bilder av den nye sveisen kommer selvfølgelig! Kanskje på tide å ha en liten fotoshoot med seg selv igjen og…

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.