More pastels

morepastells2
Mer pasteller! Jeg er tydeligvis ikke helt over den rosaperioden min, jeg. Tar igjen for mange år som unge I guess, da jeg nektet å gå i kjole, lot heller fugler lage reir i håret mitt enn å flette det, og hatet rosa. I dag? Elsker kjoler, elsker fletter og elsker rosa. Sånn kan det gå…

Men uansett. Ting skjer! Jeg er på flyttefot. Skal være ute av huset her ut måneden, faktisk. Trondheim, here I come! Gleder meg veldig til å komme meg tilbake til byen. Skal faktisk ta turen til Trondheim allerede i morra, men da står tatovering + hårfarging på tapetet. Jeg skal gjøre ferdig tatoveringen jeg har begynt med på lårene, og jeg skal bli platinablond! Awzum! Hugs.

Del

2 Kommentarer

 1. september 10, 2014 / 14:09

  Oi oi så gøy at du flytter til Trondheim igjen! :) Hvor i byen skal du bosette deg da? :) Vi må ta oss en middagsdate en dag jeg skal til byen da! :)

  Gleder meg til å se hvordan tatoveringen din blir OG hvor tøff du kommer til å bli med platinablondt hår! Du er jo råkul på håret nå! :D

  Hugs

  • Drea
   september 10, 2014 / 15:36

   Ja, det må vi virkelig! :D Det gleder jeg meg til allerede! <3
   Jeg håper å flytte ganske så sentralt. Brosjan skal kjøpe leilighet som jeg skal leie. :b Haha!

   Ja, jeg tror platina blir awesome altså! :D Gleder meg så masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.