I like mondays

dreaoggizzzze

Tjohei! Da er det plutselig blitt ettermiddag, og jeg har fått unna både jobb, trening og en finfin gåtur med Gizmo i det fine vårværet. For ja, været fortsatte akkurat det der slapp i går – med sol og fin temperatur. Det er dessuten mandag og ny uke, og jeg teller stadig ned dager til jeg reiser til Dublin! Nå er det bare 11 dager til avreise! (Tror jeg…? Jeg telte på fingrene, og er visst ikke så god på det…) Jeg reiser i alle fall neste fredag, og da blir jeg i Dublin i 10 dager for å få med meg alt av poker-NM! Men det har jeg vel allerede nevnt cirka tjue ganger allerede. Sa jeg at jeg gleder meg…?

Jeg har forresten begynt å like mandager, jeg. Ny uke, nye krefter, nye treningsøkter. En uke nærmere sommer, en uke nærmere bedre trent kropp, en uke nærmere Dublin, en uke nærmere… Resten av mitt liv. Høhøh, jada, jeg vet det hørtes skikkelig corny ut, og det var meninga og. Det er så ikke-meg å si noe sånt. Men jeg mener det egentlig litt, må jeg pinlig innrømme. Tidligere har jeg brukt så mye tid å tenke på alt jeg ikke vil, at jeg faktisk har glemt å tenke på hva jeg faktisk har lyst til! Nå prøver jeg å snu det litt, og heller se på hva jeg vil fremover. Og mandag gir alltid en ny sjanse til å gjøre akkurat det, om du skjønner hva jeg mener uten å tolke det så pompøst som det høres ut som. Herregud. Jeg gir opp. Jeg får ikke forklart det godt nok. Og ja, jeg har skiftet bloggadresse. Ta turen innom www.gladkristenogpompøs.no, da… Klemz.

Del

1 Comment

  1. mars 24, 2014 / 18:27

    Haha, jeg skjønner godt hva du mener jeg – særlig at det er nærmere sommer og fint vær! Også Dublin-tur da *sukk*. Jeg vil også reise! Haha, du får ha en riktig god tur når den endelig kommer :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.