More pics

pokerdrea2 tattiiisss dreaogthor oslofreeroll

De tre øverste bildene er tatt av Håvard Olsen, og om du lurer på hvorfor jeg bare har TO chips på det øverste bildet, så er det for at jeg nettopp hadde satt meg og fått to 5000-chips. Fashionably late – as always!

Her kommer noen bilder til fra helga. Pokermiljøet altså… Jeg tror ikke folk forstår hvor mange bra folk det er der! Hvor godt samhold det er. Hvor gøy man har det sammen, uansett hvem man er eller hvor man er fra. Man finner liksom en god blanding av alt. Jeg har det seriøst aldri så gøy som når jeg er på pokerarrangementer. Synd det ikke blir så mange av dem i løpet av året. Men det er kanskje derfor jeg setter så utrolig mye pris på tiden mens det foregår og. Men anyways. Nå har jeg jo pøst ut endel bilder fra helgen, så nå skal jeg prøve å slutte. Hugs! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.