Ny(e) header(e)

sminkeløs

Sminkeløs, sliten av å lage header og eh… klar for trening. 

Jeg har fikset ny header ikveld, jeg. Jeg har faktisk fikset to, og nå har jeg ombestemt meg hvilken jeg skal bruke flere ganger. I utgangspunktet gikk jeg for den andre, siden to stykk mente den var finere enn denne. Men selv mener jeg at denne er mer spennende, så… Da falt jeg tilbake på den. Den er mer meg. Den andre var visstnok mer ryddig, men hey. Jeg har da aldri i verden vært ryddig! Så det trenger jeg ikke late som en gang. Anyways – hva syns dere? Liker dere den!?
Jeg håper da det. Kjipt å ha en blogg med en header ingen andre enn jeg selv liker… Så for all del; skyt ut med tilbakemeldinger på den, altså! The truth og alt det der. Nå skal jeg stikke på Maxtrim for dagens andre treningsøkt, jeg. Leker ikke fitnessDrea to be, hoho! Neida. FitnessDrea blir jeg nok aldri, men i form og slank skal jeg i alle fall bli! Ciao.

UPDATE: jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg for hvilken av de to aktuelle headerne jeg vil ha, jeg. Så jeg bytter litt, helt til jeg klarer å bestemme meg. Bear with me! Og rop gjerne ut om du ser en du liker godt, haha.

Del

3 Kommentarer

 1. februar 18, 2014 / 00:16

  Likte den med bare svart best :) den jeg trooor du har som header i øyeblikket? Er ikke helt sikker, ble litt forvirra :p

  • Drea
   februar 18, 2014 / 06:59

   Uhvm, ingen av de nye var bare svart! :b Mener du den gamle?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.