Moods of Norway

new2 traktor newwwww

En sånn traktor skulle jeg ønske jeg hadde i hagen jeg ikke har. En skikkelig Moods of Norway-traktor! Denne stod på Roseby kjøpesenter i Molde. Et kjøpesenter som forøvrig minner meg om skolebrød. Det var sikkert ikke mange gangene jeg kjøpte skolebrød der da jeg var yngre, men… Kjøpesentre har vel egentlig alltid luktet skolebrød sånn ellers også. Eller bakerilukt, da. Anyways. Hjernen min fungerer ikke helt som den skal i dag. Ord og setninger blir ikke slik jeg vil at de skal bli, og alt går endel saktere enn det ellers gjør. Jeg skylder på lite og dårlig søvn i natt, og satser på at hjernen dukker opp som normalt i morgen. Eller i løpet av dagen. Det hadde jo vært enda bedre. Ellers får dette bare være one of those days. 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.