Femårsdag

molde1 molde2 godjenta molde6 molde3 molde4bursdag kake_MG_7971-as-Smart-Object-1 _MG_7957-as-Smart-Object-1 _MG_7984-as-Smart-Object-1

Litt av dagen i bilder. I dag er det 1. februar, noe som vil si at Vilja er fem år i dag! Hipphurra for verdens beste og fineste jente! Vi har hatt en kjempefin dag i Molde alle sammen, og nå ligger både Vilja og Gizmo og sover i hotellsenga. Mamma sitter i en lenestol her, mens jeg ligger henslengt i sofaen med macen i fanget. TVn er på, jeg har grønn te og jeg er så trøtt at jeg ikke aner hva jeg skriver nå, omtrent. Så derfor skal jeg legge fra meg macen, og heller glane litt på TVn før jeg skal sovne selv og. Tror faktisk ikke det blir så veldig, veldig lenge til. Ha en fin lørdag da, dere. Hugs!

Del

7 Kommentarer

 1. Annemarie
  februar 1, 2014 / 22:57

  Hurra for Vilja! :) Så stor hun har blitt! Jeg begynte å lese bloggen din rett rundt da Vilja ble født, men føles ikke så lenge siden :P

 2. februar 1, 2014 / 23:25

  Gratulerer til søteste Vilja! :) Husker jeg leste bloggen din da du var gravid! Enn at det er så lenge siden da..hmm :P

 3. februar 2, 2014 / 02:52

  Så utrolig nydelig jente du har! Venter selv ei lita frøken nå i februar og klarer knapt å vente for å se hvordan hun ser ut.
  Jeg begynte også å lese bloggen din da du gikk gravid, utrolig hvor fort tiden går. Uansett, gratulerer så mye med dagen Vilja!

 4. Ida W
  februar 3, 2014 / 19:07

  Nå skjønner jeg at det er lenge siden jeg har vært innpå her (er ikke helt den store bloggleseren) for jeg husker Vilja som nyfødt! For ei stor og fin jente hun er blitt. Syns hun ligner seg selv som liten fortsatt! <3

  • Drea
   februar 3, 2014 / 21:16

   Du er unnskyldt, for jeg har ikke vært helt den store bloggeren på evig lenge, heller! Blogginga dabba av kan man si. Men nå er jeg i gang igjen, nå som dinosaurblogger! Føles i alle fall sånn. Im ooooold.

 5. februar 4, 2014 / 10:34

  Herregud så GLAD jeg ble av dette innlegget! Fineste, vakreste lille familien jeg vet av :) Hipphurra for Viljisen :D

 6. februar 14, 2014 / 09:37

  Hjelp! Jeg leste jo bloggen før Vilja ble født! Så stor hun har blitt!
  Ser ut som en koselig dag, og veslejenta er ikke like liten lenger! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.