Nuit blanche

I dag har jeg vært på kurs med videofotografen Håvard Haugseth Jensen på Adresseavisen i Trondheim. Temaet var selvfølgelig film, og jeg fikk masse inspirasjon og motivasjon når det gjelder film – både i jobbsammenheng og privat. Og da kom jeg til å tenke på denne fantastiske kortfilmen. Det er definitivt min favorittkortfilm, og jeg syns du også bør se den siden den er så fantastisk. Den er.. Ja. amazing. Ta en titt og fortell meg hva du syns! Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. januar 14, 2014 / 21:27

    Likte den! Kommer ikke på så mange andre ord enn «amazing» da, men.. :L

  2. Dagfinn
    januar 14, 2014 / 23:00

    Breathtaking – kan ikke huske at jeg pustet mens filmen gikk ………..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.