Dr. Martens

dr.martensJada, jada. Jeg vet at det ikke akkurat er nyeste mote. Men jeg har så sykt lyst på et par allikevel! Elsker rosafargen, og man har alltid bruk for litt solide sko med såle. Og igjen; man bør ha et par knallrosa sko, bør man ikke? Hei og hopp!

Del

2 Kommentarer

  1. Charlotte
    januar 10, 2014 / 13:18

    Go for it! Jeg har selv et par svarte Dr.martens, og det er de beste vinterskoene ever! Ikke er de glatte på isen, ikke blir du våt på føttene også sitter de så utrolig godt på foten! Har brukt mine nesten hver dag siden i høst, og eneste slitasjen er at de har blitt litt slitt på tåa. Absolutt et godt kjøp! :)

  2. januar 10, 2014 / 16:13

    Elsker Dr. Martens, har selv to par, et par legg-høye i svart, og et par lilla, lave med fôr inni, kjempegode! Skal til London i sommer, tenker det blir enda et par med hjem :) Hurra for rosa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.