One more

medstrek

Jada, vi pøser på med enda et bilde av meg selv! 

 Siden jeg har kommet greit i gang med blogginga igjen (og har tenkt å fortsette!), så er jeg litt interessert i å faktisk lese andre blogger og. Og da trenger jeg litt gode tips. Jeg må bare beklage til alle jeg ikke stikker innom som faktisk stikker innom her, men jeg har bare ikke vært interessert i å lese noe om noen på evigheter! Så nå tar jeg imot både tips om andres blogger, og om du legger igjen adressa til din blogg i kommentarfeltet så skal jeg ta turen innom din blogg og. Og nå kan jeg ikke skrive ordet blogg fler ganger, for nå står det ordet her alt for mange ganger allerede. Så, shoot! Tips og adresser, takk!

Del

11 Kommentarer

 1. januar 6, 2014 / 14:38

  Syns bare du skal forsette å pøse ut bilder av deg selv, du er jo så fin! :) Jeg likte skikkelig godt at du har delt bilde opp.

  Og heheheh, jeg sier aldri neitakk til besøk på min blogg (flaut)

  • Drea
   januar 6, 2014 / 15:17

   Syns bloggen din så utrolig fin ut, men bildene dine er så store at hele maskina mi får trøbbel med å runne når jeg besøker den! :/ Først måtte jeg restarte maskina, og trodde det var dustemacen min som gjorde det. Så gikk jeg inn en gang til, og det samme skjedde. Kom meg inn på flickr-kontoen din ved å trykke på ett av bildene, og da så jeg at det gikk an å få se det i høy oppløsning. Det gjør at jeg ikke får til å besøke bloggen din noe særlig! :b Den tar EVIGHETER å laste inn. Hadde vært supert om bildene var lavoppløselige. :)

   • januar 7, 2014 / 14:17

    Fikk faktisk den kommentaren i går også! Skjønner ikke hvorfor ikke det er sånn på min maskin? Men skal iallefall begynne å laste opp mindre bilder. :) Tusen takk forresten!

    • Drea
     januar 8, 2014 / 10:12

     Det er nok for at du har lastet inn din egen blogg før, så da har du jo cookies fra siden, noe som gjør at lastinga går raskt neste gang. :) Om du tømmer cachen, så kommer du nok til å slite litt med det samme, regner jeg med. :b Men da gleder jeg meg til å besøke bloggen når det er litt mer lavoppløselige bilder der! ;) Klem!

 2. januar 6, 2014 / 22:00

  Pös på med selfiser du vackra. Jag är kanon happy över att du bloggar igen :))

  Jag vet kanske inte om jag har en sådan där braig blogg du gillar, men jag har i alla fall likt din i många många år & sån er det med den saken!!

  Glada Hälsningar
  //Sessan

 3. januar 7, 2014 / 16:29

  fine bilder (du er vakker!) fin blogg æh!

 4. januar 11, 2014 / 19:21

  Jeg vil nå ikke si bloggsa er så mye å skryte av for tiden, men den er nå der. Jeg liker forøvrig at du har begynt å blogge oftere igjen, ettersom jeg har fulgt deg i den god del år nå (oi. ja. faktisk), og liker deg fryktelig godt, Drea!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.